Compétition

Infos

Hors compétition

Formation
+ Abbas Kiarostami
+ Atelier 2006
+ Musique et Image

Autour du scénario
+ Espace Kiosque
+ SiRAR
+ SiRAR réalisation

Contact

Lettre d'information
Pour avoir des nouvelles de ce site, inscrivez-vous à notre Newsletter.
S'abonner
Se désabonner
18371 Abonnés

Recherche





Devenir membres

 Nombre de membres 89 membres


Utilisateurs en ligne

( personne )

Longs métrages - L6 - Nuit noire



Nuit Noire

Olivier Smolders

Belgique - 2005 - HD & 35mm - 94’ - Fiction - 1er long métrage


Nuit Noire est une fable construite sur le mariage du noir et du blanc, de la neige et de la nuit, du sang et du lait, d'une vieille Europe et de l'Afrique qu'elle avait inventée, de la vie souterraine des scarabées et de celle, aérienne, des papillons.
Prisonnier entre le désir et la répulsion que lui inspire le paradis perdu de ses amours enfantines, Oscar abandonne peu à peu sa vie à d'inquiétants fantômes.


Scénario Olivier Smolders Image Louis-Philippe Capelle Montage Olivier Smolders & Philippe Bougueil Son Thierry de Halleux, Gilles Laurent & Henri Morelle Musique originale Miam Monster Miam, André Klenes & Anakrouze Interprètes Fabrice Rodriguez, Yves-Marina Gnahoua, Raymond Pradel, Marie Lecomte, Philippe Corbisier, Iris Debuschere, Raffa Chillah, Luc David, Jean-Philippe Altenloh…


Production & distribution
Les films du Scarabée, Parallèles Productions 2276 Chaussée d’Ixelles 1050 Bruxelles - Tel +32 (0)2640 77 31 - E.mail m.vervondel@polygone-av.com



Olivier Smolders

Né en 1956, Olivier Smolders est scénariste, réalisateur de nombreux courts métrages et auteur de textes sur la littérature et le cinéma. Nuit noire est son premier long métrage.

Filmographie

• 1998 Mort à Vignole (court métrage/short film)

• 1997 L’amateur (court métrage/short film)

• 1991 Pensées et visions d’une tête coupée (court métrage/short film)

• 1991 La philosophie dans le boudoir (court métrage/short film)

• 1989 Seuls (court métrage/short film)

• 1987 Point de fuite (court métrage/short film)

• 1987 Adoration (court métrage/short film)

• 1985 L'art d’aimer (court métrage/short film)

• 1984 Neuvaine (court métrage/short film)




Date de création : 13/03/2006 : 22:07
Dernière modification : 13/03/2006 : 23:12
Catégorie : Longs métrages


Prévisualiser la page Prévisualiser la page     Imprimer la page Imprimer la page



buy diazepam overnight us no prescription ambien cheap diazepam fioricet free shipping purchase adipex pharmacy online tramadol meridia online no prescription buy valium buy adipex pills online amoxicillin 400mg/5ml dosage discount prices on phentermine order tramadol online buy viagra on line cialis next day delivery buy cheap ultram fioricet alprazolam without prescription online diazepam prescription us overnight buy xanax no prescription generic ambien without a perscription adipex diet pills without prescription generic levitra propecia generic cost of amoxicillin soft tadalafil carisoprodol watson meridia weight loss valium no presciptions discount soma purchase phentermine online pharmacy no prescripition tramadol cheap viagra sales cialis cost buy ultram online fast order fioricet online alprazolam 0.25 mg diazepam no prescription cheap xanax no prescription us pharmacies offering ambien without prescription weight loss using adipex buy levitra vardenafil propecia with an online prescription amoxicillin tadalafil 20mg best prices for soma carisoprodol meridia valium without prescription next day soma order phentermine online without prescription cheap tramadol without prescription canadian pharmacy viagra cialis generics ultram on line fioricet order online alprazolam no perscription diazepam overnight prescriptions pharmacy xanax us pharmacies with ambien without prescription adipex p diet pill levitra cheap propecia length of prescription amoxicillin antibiotics generic tadalafil carisoprodol 350 mg buy meridia no prescription valium no presciptions soma watson brand cheapest phentermine online tramadol hydrochloride viagra on line cialis no prescription ultram 50mg what is fioricet buy alprazolam cod diazepam prescription xanax price ambien drug cheap adipex diet pill enhance levitra propecia rebate prescription free amoxicillin 20mg tadalafil 350 carisoprodol mg tab order meridia online cheap valium without prescription soma usa no prescriptions fedex phentermine on sale cheap tramadol cod viagra without prescription cialis online order ultram cheap fioricet alprazolam 0.25 mg diazepam overnight cheap xanax no prescription ambien cr adipex without a prescription levitra 10mg tablet propecia canada cheap amoxicillin 400mg/5ml dosage generic softtabs tadalafil aspirin carisoprodol meridia diet valium overnight delivery discount soma online
GuppY - http://www.freeguppy.org/    Site créé avec GuppY v4.5.11 © 2004-2005 - Licence Libre CeCILL   GuppY - http://www.freeguppy.org/

Document généré en 0.15 seconde